Nikad direktniji: Bivši trener Zvezde otkrio sve o odnosu sa Željkom Obradovićem
Željko Obradović, Foto: Starsport©

sve je jasno kao dan

Nikad direktniji: Bivši trener Zvezde otkrio sve o odnosu sa Željkom Obradovićem

Malo poznati detalji

Objavljeno: 14:51h

Iskusni srpski strateg Dragan Šakota sa klupe predvodi grčki AEK, a nakon poraza od Partizana u Beogradu, prokomentarisao je novi tim crno-belih.

Bivši trener Zvezde je istakao da je ova ekipa Partizana kvalitetnija od prošlosezonske.

- Drago mi je što smo bili gosti ovde. Svesni smo da nismo još završili time. I fale nam bitni igrači. Nismo bili dovoljno takmičarski spremni da pariramo, da izdržimo duže od 20 minuta. Partizan je ove godine napravio tim koji drugačije izgleda, fizički, a i talentom. To je ono što sam ja video i što se vidi - rekao je Šakota za Telegraf.

Nastavio je da hvali ekipu Željka Obradovića.

- Pretpostavljam da mi nismo kriterijum u ovom trenutku. U prvom meču, na tim pozicijama gde su oni vršili pritisak, mi nemamo igrača. I zato je izgledalo drugačije nego što če možda biti. Tako da, sve jače i jače utakmice dolaze, i ovde i u Atini. Pretpostavljam da će sve biti drugačije. Sve te utakmice će dati pravu sliku gde se nalazi Partizan. Po meni su napravili dobru selekciju - rekao je on.

Dragan Šakota
Dragan Šakotafoto: Starsport©

- Nama je jako teško bilo organizovati bilo šta. Na tim pozicijama, i bekovi, i centri, mi tu nemamo igrača da im parira. Bez tih igrača koji bi trebali da dođu. Tako da nismo vršili pritisak. Ovaj Partizan je izgledao potpuno drugačije i bolje, čak i protiv neke bolje ekipe nego što smo u ovom trenutku mi - rekao je on.

O odnosu sa Željkom Obradovićem?

- Mnogo godina smo prijatelji, 30 godina, još od igračkih dana. Ja sam bio trener, a sećam se i kad je bio igrač igrač. I ostali ljudi su tu, među najboljim prijateljima, i Bata Zimonjić i Aca. Naš odnos je poseban, drugačiji nego sa bilo kim drugim - rekao je Šakota.

Bonus video:

02:32

Željko Obradović o početku priprema Partizana

(Espreso sport/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.